Liverollespil i 

Tornby Klitplantage

Yxenskovens

hemmelighed

For forældre

Til afsnittet om hvad rollespil er for en tingeste, kan det godt være at der står nogle forældre måbende tilbage. Dette vil vi prøve at rette op på i dette afsnit.

Som der blev beskrevet i det nævnte afsnit, er rollespil en slags skuespil. Vi prøver at skabe en atmosfære, som folk kan leve sig ind i, og derved leve sig ind i den person de nu spiller i rollespillet. Det kan jo lyde som om, at vi smider børnene ud i skoven, uden nogen form for kontrol med hvad der foregår. Dette er ikke tilfældet. Hele spillet er baseret i og omkring vores rollespils “landsby” Yxengaard i Tornby Klitplabtage, og langt de fleste spillere opholder sig en stor del af tiden her eller i nærheden. Yxengaard er byen, hvori folk mødes, handler og får sig noget mad. Og man må selv bestemme om man vil være i byens sikkerhed under hele spillet og hygge sig med andre spillere, eller om man vil gå på eventyr i skoven.

For at imødekomme nogle af de spørgsmål der kommer, har vi samlet en liste over vores svar på de mest almindelige spørgsmål som forældrerne stiller.

  Yxenskoven

Foreningen Yxengaard | Game Master: Claus Gajhede | Tlf. 22 93 74 39 | E-mail: arrangoer@yxenskoven.dk | Web: www.yxenskoven.dk

© 2016 All Rights Reserved