Liverollespil i 

Tornby Klitplantage

Yxenskovens

hemmelighed

Hvad med mad?

Når man laver en ny rolle får man et lille beløb i skillinger. Skillinger er små metal mønter, som man kan bruge til at købe mad, handle for, betale for tjenester, og meget andet. Arrangørerne sørger for, at der hver gang er mulighed for at “købe” mad, frugt og drikkevarer derude for spilpenge, så hvis man har spilpenge, har man råd til mad.

Havner man i den sjældne situation af man slet ingen spilpenge har, kan man som regel finde arbejde ved nogle af de store grupper, og blive betalt så man kan købe mad.

Det er naturligvis også muligt at medbringe noget mad selv, men vi beder jer om at pakke det ind så det ikke springer alt for meget i øjnene. Man havde ikke gennemsigtige plasticflasker og sølvpapir i middelalderen, så hvis maden er pakket ind i det, så pak den derefter ind i f.eks. stof eller skind, så det ikke ser så slemt ud. I samme omgang skal det nævnes, at det er strengt forbudt at smide affald i skoven, og at alt affald skal bringes tilbage til “kroen” i Yxengaard.

  Yxenskoven

Foreningen Yxengaard | Game Master: Claus Gajhede | Tlf. 22 93 74 39 | E-mail: arrangoer@yxenskoven.dk | Web: www.yxenskoven.dk

© 2016 All Rights Reserved