Liverollespil i 

Tornby Klitplantage

Yxenskovens

hemmelighed

Illusion

Nej det er ikke en troldmandsformular vi snakker om her, men derimod oplevelsen i spillet.

Når vi spiller forsøger vi, så godt som muligt, at give det indtryk, at vi befinder os i en fantasiverden befolket af stolte vikinger,  Frankiske, riddere, skurke, underlige væsner, magi og fantastiske eventyr. Vi ved godt det er forskelligt fra virkeligheden, og der er nogle ting som findes i vores eventyrverden som ikke findes i virkeligheden, og omvendt. Det kaldes ”at opretholde illusionen”. Vi forsøger at lave en illusion af at vi befinder os i denne eventyrverden.

Der er mange af de krav vi sætter og regler vi laver der kommer af at vi forsøger at lave denne illusion. Det er f.eks. derfor vi beder jer om at komme i et kostume, fordi folk i denne eventyrverden går ikke klædt i dynejakker og cowboybukser. Det er også derfor vi laver regler for magi – for det findes ikke i virkeligheden.

Af ting der ikke findes i denne eventyrverden kan nævnes mobiltelefoner, computere, internet, Bilka, skolen, din mormor, festen i fredags hos Ib, plastic og din cykel. Du kan sikkert også selv komme i tanke om en helt masse ting der ikke findes. Dem vil vi gerne, så vidt muligt, fjerne fra spillet. Vi snakker ikke om dem og vi vil ikke se dem. Nogle ting kan vi naturligvis ikke fjerne, f.eks. briller, men en lang række ting er det ganske muligt at fjerne.

Det sætter krav til samtlige spillere. Der er to ting der er meget vigtige i den forbindelse; din udklædning og det du snakker om.

  Yxenskoven

Foreningen Yxengaard | Game Master: Claus Gajhede | Tlf. 22 93 74 39 | E-mail: arrangoer@yxenskoven.dk | Web: www.yxenskoven.dk

© 2016 All Rights Reserved