Liverollespil i 

Tornby Klitplantage

Yxenskovens

hemmelighed

Tale

Når der spilles, ser vi meget gerne at du hele tiden snakker som den rolle du spiller. Hvis du snakker om andet, kaldes det offgame snak. Offgame snak er f.eks. hvis du snakker om festen i weekenden, din level 60 karakter i WOW, eller hvornår din mor kommer og henter dig. Kort sagt, hvis du snakker om noget som helst der ikke findes eller gøres i den eventyrverden vi spiller i, er det offgame snak.

Vi vil gerne, hvis du lader være med at snakke offgame. Vi ved godt at det ikke altid er muligt at undgå, og det er der også forståelse for. Men i det omfang det er muligt så lad være. Næsten uanset hvad I snakker om, så kan det sandsynligvis vente til spillet er færdigt.

Hvis du alligevel har behov for at snakke offgame under spillet, af den ene eller den anden grund, så gå væk fra andre spillere – det virker forstyrrende for dem. Hvis du sidder bag et træ sammen med en kammerat og I snakker stille om filmen i søndags, så er det jo ikke et problem – der er sandsynligvis ingen der kan høre jer (men spørg lige jer selv om det ikke kunne vente til efter spillet?). Men går I ude i skoven og snakker højlydt om hvilke lektier I har for, så kan det virke forstyrrende for andre, for der er helt sikkert nogen der kan høre jer.

I samme omgang vil vi bede jer om at slukke for jeres mobiltelefoner. Hvis du skal have den tændt, f.eks. fordi mor ringer når hun kommer og henter jer, så sæt den på lydløs. En mobiltelefon der ringer er ødelæggende for alle i spillet og kan høres meget langt væk. Og I det tilfælde du skulle være i tvivl så sidder man ikke under spillet og sender sms’er til kæresten eller noget i den stil.

Mobiltelefoner findes ikke i eventyrverdenen, ergo vil vi hverken se eller høre dem.

  Yxenskoven

Foreningen Yxengaard | Game Master: Claus Gajhede | Tlf. 22 93 74 39 | E-mail: arrangoer@yxenskoven.dk | Web: www.yxenskoven.dk

© 2016 All Rights Reserved