Liverollespil i 

Tornby Klitplantage

Yxenskovens

hemmelighed

Underverdenen

I underverdenen ligger Jotunheim også kaldet Udgaard. Dette er jætternes land (Her stod Fenrisulven bundet. Den mund var kilde til elven Von.) I jotum heim ligger også Jernskoven der er en skov bestående udelukkende af træer lavet af jern. 

På samme niveau som Jotun heim ligger Nilfheim – tågeverdenen. En mørk og kold region under Yggdrasils rødder. Gennem Niflheim løber en enorm flod, Hvergelmir. Den strømmer med en sådan fart at den ikke kan nå at fryse. Hvergelmir deler sig i 11 mindre floder der alle fryser til is og danner en isverden i det store intet, Ginnungagap.

Ginnungagap var det store tomrum, der var i midten af verden, før jorden blev skabt. Ginnungagap adskilte det sydlige flammehav Muspelheim, hvor ildjætten Surt hersker, fra det nordlige iskolde rige Niflheim, hvor den kæmpemæssige slange Nidhug lever.

Her nede under rødderne ligger også Svartalfheim, hvor dværge og mørk alferne kommer fra.

Aller nederst ligger Helheim eller også kaldet Hel, dødsriget, hvor alle mennesker og guder, der ikke er døde ærefuldt i kamp, ender. Det er beskrevet som mørkt, koldt og fugtigt.

Indgangen til Hel finder man i Gnipahulen.

Hels hus hedder "Den Regnvåde", døren derind hedder Snubletræet (Faldende fare?), fadet man spiser af hedder Hunger og kniven hedder Sult. Når man har spist kan man tage en lur i sengen Sygeleje, bag forhænget Mareridt.

Ved Yggdrasils rødder udspinger der tre kilder, Hvergelmir som løber over Niflheim.

ygdrasilMimers brønd, hvor Mimers hovede er placeret og vækket til live. Det er her Odin tager hen når han mangler råd og til sidst Urds brønd, hvor de tre norne, Urd, Verdane og Skuld lever. Nornerne er tre skæbnegudinder der sidder brønden og spinder de levendes livstråde og klipper dem til.

  Yxenskoven

Foreningen Yxengaard | Game Master: Claus Gajhede | Tlf. 22 93 74 39 | E-mail: arrangoer@yxenskoven.dk | Web: www.yxenskoven.dk

© 2016 All Rights Reserved