Liverollespil i 

Tornby Klitplantage

Yxenskovens

hemmelighed

Yxenskovens scenarier

 

Yxenskovens Hemmelighed 

Døgn scenariet september 2017
Huskarl
 
Efterårsjævndøgn.
 
"Sommerens varme har fortaget sig, da køligere vinde fra nordens dyb endnu engang har fundet sin lange vej tilbage imellem dunkelskovens stammer, med bud om den kommende vinter. Solens før så varmende stråler af opmuntrende lys er blegnet og trænger sjældent igennem det grå, tårefyldte, tæppelag af skyer der har indtaget himlene. Men trods mørkets dystre optakt og det klæbende, våde vejr, høres smedens hammer stadig i taktfulde slag igennem byen, træning af hirdens mænd fortsætter fra langhuset bag muren og en summen af forventning fra de forskellige folk og familier i byen, er begyndt. Blotpladsen er endnu engang blevet gjort klar og offer gaver er blevet bragt. Alt er blevet gjort klar. Kød er blevet bragt i store mængder og drikke flyder sødt fra hornet. Forskellige handlende er stimlet sammen da det er rygtedes at finere besøg skal gå i byens gader. Jarlen kommer til Yxengaard, men hvad han vil vides ikke."
 
Det bliver noget anderledes i år grundet Indvielsen af Yxengaard - derfor også den lave pris for deltagelsen.
Det er også helt specielt, for lige netop i år til september, er det ti år siden vi spillede vores første spilgang i Yxenskovens Hemmelighed.
 
Fredag den 15. til søndag den 17. juni 2017 
i Tornby Klitplantage
 

Priser: 

kr. 150,- 

Sidste tilmelding er fredag d. 1. september 2017

(ved betaling senere end d. 1. september, tillægges et gebyr på kr. 100,-)

 

 

 

 

 

Tilmeld scenarie

 

 

 

 

  Yxenskoven

Foreningen Yxengaard | Game Master: Claus Gajhede | Tlf. 22 93 74 39 | E-mail: arrangoer@yxenskoven.dk | Web: www.yxenskoven.dk

© 2016 All Rights Reserved